Stimați colegi, dragi prieteni,

Dorim să vă informăm asupra faptului că am decis ca ediția 2020 a Congresului Naţional de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială să fie amânată pentru mai 2021.

Toate taxele plătite, precum și cazările rezervate, rămân valabile în aceleași condiții, pentru ediția din mai 2021. Pentru informații suplimentare, puteți contacta oricând organizatorii.

Mai mult decât atât, pentru a nu întrerupe complet tradiția noastră am decis să ne revedem totuși în perioada 11-13 noiembrie 2020, în format exclusiv online. Înregistrarea este gratuită și se poate realiza accesând link-ul de mai jos:

Conferința este creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

În perioada următoare, vă încurajăm să rămânem alături unii de ceilalți prin evenimentele online organizate de către Asociația Societății de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială (SORLCCF) și cu sprijinul companiilor partenere.

Susținem măsurile preventive comunicate de autorități și încurajăm ca recomandările de siguranță să fie însușite de noi toți, pentru protecția noastră și a celor din jurul nostru.

Așteptăm cu drag să ne revedem fie și ONLINE în 11 – 13 noiembrie 2020!

Cu gânduri bune,
Prof. Dr. Șerban BERTEȘTEANU
Președinte SORLCCF

                                                                              

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Loredana SALANȚĂ – 0752 168 811
loredana.salanta@pproevents.com