În contextul mondial actual provocat de virusul COVID-19, suntem nevoiți să amânăm Congresul ORL 2020.

Noua perioadă este 11 – 14 noiembrie 2020.

Locația manifestării rămâne aceeași: Palatul Culturii Iași.

Toate taxele plătite, precum și cazările rezervate rămân valabile în aceleași condiții, pentru noua perioadă. Pentru informații suplimentare, puteți contacta oricând organizatorii.

Taxe participare Congres 2020

* Taxele includ TVA 19%

** Taxele includ participarea la lucrări, pauzele de cafea, pauzele de prânz, certificate cu puncte EMC și geanta de conferință (! excepție Însoțitorii – cărora le este asigurat doar accesul la pauzele de prânz și cafea)

ÎNREGISTRARE CONGRES 2020

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestăriiwww.orl2020.medical-congresses.ro
Sau
Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), cu datele de mai jos:

  • Beneficiar: Pro Events & Conference SRL, CUI: RO17149202, J40/14064/2007
  • Cont IBAN: RO 26 INGB 0001 0082 0114 8990Banca: ING BUCURESTI ROMÂNIA

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți dovada plății împreună cu datele pe care doriți să emitem factura pe adresa loredana.salanta@palomatours.com (nr. de telefon: 0752 168 811) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Taxele de participare includ:

  • Ecuson și geantă de congres
  • Acces la prelegeri și expoziție medicală
  • Diplomă de participare cu puncte EMC, inclusiv pentru asistenți medicali
  • Prânzuri și cinele după caz
  • Pauze de cafea

Taxa de însoţitor include:

  • Participarea la Cocktailul de Deschidere și / sau alte mese

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 20.10.2020. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:
PRO EVENTS & CONFERENCE SRL
Loredana SALANȚĂ: loredana.salanta@palomatours.com, 004 0752 168811

Termen limită înregistrare online: 08.11.2020, ora 23:59
Termen limită pret redus: 11.09.2020, ora 23:59

Selectați reperul*

Informații participant

-
Introduceți CUIM-ul, aflat pe certificatul de la CMR. Acesta este folosit pentru acordarea punctele EMC aferente.

Informații facturare

Metoda de plată

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com