În contextul mondial actual provocat de virusul COVID-19, suntem nevoiți să amânăm Congresul ORL 2020 pentru Mai 2021.
Toate taxele plătite, precum și cazările rezervate rămân valabile în aceleași condiții, pentru noua perioadă. Pentru informații suplimentare, puteți contacta oricând organizatorii.

Pentru anul 2020, organizăm o ediție specială a Conferinței Naționale de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială în perioada 11 – 13 noiembrie în format exclusiv online.

Inscrierea la eveniment se realizează în mod GRATUIT accesând link-ul de mai jos:

ORL ONLINE, 11-13 NOIEMBRIE 2020!

Taxe participare Congres 2020

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

PRO EVENTS & CONFERENCE SRL
Loredana SALANȚĂ: loredana.salanta@palomatours.com, 004 0752 168811

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com